Softonic incelemesi

Malezya Tıp Derneği Uygulama İncelemesi

Malezya Tıp Derneği Uygulaması, Android için TMS Software Sdn Bhd tarafından geliştirilen ücretsiz bir uygulamadır. Bu uygulama, tıp profesyonellerine Malezya Tıp Derneği ile ilgili en son haberlere, etkinliklere ve güncellemelere kolay erişim sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Uygulama ayrıca Malezya'daki doktorlar ve hastanelerin bir dizinini de içermektedir.

Uygulamanın arayüzü kullanıcı dostu ve kolay gezinilebilir. Kullanıcılar profilini özelleştirebilir ve ilgi alanlarına göre kişiselleştirilmiş güncellemeler alabilir. Uygulama ayrıca hızlı bir şekilde belirli bilgilere ulaşmayı kolaylaştıran bir arama işlevi sunmaktadır. Genel olarak, Malezya Tıp Derneği Uygulaması, Malezya'daki tıp profesyonelleri için kullanışlı bir araçtır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Malaysian Medical Association hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Malaysian Medical Association denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.